Sagt om Åsa

Lisa Bjartmar, sektionschef minneskliniken

"Läkargruppen överraskades på sin planeringsdag med ett par timmars körsång med Åsa Otterlund. Trots att många inte hade någon körvana medverkade alla med stor energi. Spontana reflektioner efteråt var att det var en "väldigt trevlig team building exercise", "övningen gav glädje", "gav behaglig stämning i gruppen", samt "kanske hade förmiddagens diskussioner nått en ändå bättre nivå om de skett efter körövningen?".
Även ett halvår efter den aktuella dagen får jag ibland kommentar att detta var en av de bästa planeringsdagar vi haft, mycket pga av körövningen. Rekommenderas!"

Ingmar Axelsson, ordförande poliskören

"Åsa är kreativ, inspirerande och klart målinriktad. Hon vet vad hon vill och under den period hon ledde poliskören visade hon att hon kunde inspirera och få med kören på sina tankar och idéer vilket gjorde att vi under hennes ledning hade flera mycket bra framträdanden bla på ett fullsatt Malmö Live."

Annika Andersson, Omsorgsdirektör

"Åsa hade förmågan att locka fram sången i oss och genom roliga sångövningar fick vi en trevlig eftermiddag tillsammmans. En perfekt aktivitet för min ledningsgrupp i syfte att lära känna varandra och utvecklas som grupp."

Olle Gregerstedt, Ordförande Påfåglarna

"Åsa som leder sångkören Påfåglarna är vårt livselixir. Hon ger oss en enorm stimulans.
30-talet sångare missar sällan en kördag.
Påfåglarna, övervägande pensionärer, har under Åsas ledning föryngrats tjugotalet år.
Åsas engagemang, energi och tålighet sprider glädje som varar"