event

dagsretreat
för din kropp och röst 28/8

Kullåkra Gård 28 augusti

"Kullåkra Gård är den perfekta platsen att delta i en retreat.Vi vet att många människor är trötta på ytlighet och vill leva med ett större mått av innerlighet i sitt liv. Vi är flera som delar en längtan om att kliva ur vardagens surr och hitta tillbaka till vår egen takt.

När du kommer till oss får du möjlighet att ta en total paus från ditt vanliga liv med vardagens förpliktelser och hektiska livsstil. Du får tid att vila och hinna ikapp dig själv i en vacker och fridfull miljö som främjar återhämtning, hälsa och inspiration.

De praktiska sysslorna är omhändertagna av oss vilket gör att du kan känna dig både trygg och ompysslad. Sakta börjar stressen släppa och du hittar in i ett makligare tempo och får utrymme att reflektera över vad som verkligen är värdefullt för dig i ditt liv.

Du kan helt och fullt ägna dig åt din retreatupplevelse hos oss."

Inspiration/Teambuilding

Precis som i en kör som har olika stämmor och roller för att till slut bli en enad röst har ett företag eller en organisation samma uppbyggnad för att i slutändan enas i en "röst" mot marknaden och kunder. I min teambuilding använder jag kören som en metafor för att släppa loss er kreativitet, energi och lust. Samtidigt blir det en upplevelse som öppnar upp, utmanar och väcker ditt team.

När vi tränar våra röster i sången blir den mer samstämmig och tydligare, till slut ett tryggare och bättre samarbete för gruppen som helhet. På ett helt annat plan bidrar kör metaforen till att lösa upp spänningar, ökar närvaron och lättare till skratt. Körsången bidrar även till att jämna ut spelplanen där chefer och anställda deltar med samma förutsättningar som leder till en ökad socialt stärkande tillvaro.

Teambuildingen ovan kan även om så önskas fortsätta som en projektkör under en begränsad tid eller varför inte som en permanent kör för företaget/organisationen som ett led i friskvård.

Prisindikation - 5,000 SEK till 15,000 SEK beroende på uppdragets storlek, tid i anspråk och förberedelse med kund.